Overslaan en naar de inhoud gaan

Security

Voor de beveiliging van uw woning of zaak is het belangrijk te rekenen op de perfecte installatie van uw alarmsysteem. Reeds van bij het ontwerp van de elektrische installatie houden we rekening met de plaatsbepaling en bekabeling voor de verschillende detectoren en klavieren.

Ook voor bestaande woningen kunnen we steeds een esthetisch verantwoorde oplossing aanbieden, zodat u alsnog kan genieten van de veiligheid van uw alarmsysteem. Bij de installatie kan het systeem worden gekoppeld aan uw eventueel aanwezige domoticasysteem, om op die manier bijvoorbeeld verlichting aan te sturen bij alarm.

24/24 gerust

Ook kan u bij de installatie van uw alarmsysteem kiezen voor een 24/24-verbinding met een alarmcentrale, zodat u altijd en overal op de hoogte wordt gebracht wanneer het alarm afgaat.

Als erkende beveiligingsonderneming bij binnenlandse zaken onder het nr 20.1741.09 staat Elektro-Cox BVBA in voor de beveiliging van uw woning of bedrijf. Ook voor brandbeveiliging of camerabewaking kan u bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor al uw vragen over de installatie van uw alarmsysteem.