Overslaan en naar de inhoud gaan

Netwerkbekabeling

Steeds toenemend belang

Netwerkbekabeling en telecom worden vandaag de dag steeds belangrijker. Zelfs in een particuliere woning kan men al snel aan een 10-tal datalijnen zitten! Ook voor bedrijven is het onontbeerlijk om een performant netwerk uit te bouwen. Op die manier kan men bijvoorbeeld met voice over IP belangrijke besparingen realiseren.

Elektro-Cox BVBA kan u een datanetwerk voorstellen waarbij u 30 jaar garantie heeft op de correcte werking en waarbij ook de datatransmissiesnelheid gewaarborgd is.

Dit alles wordt volledig gemonteerd in aangepaste data-racks. Bovendien testen we elke lijn afzonderlijk, zodat we een optimale werking kunnen garanderen.

Samen met de klant bekijken we welke netwerkbekabeling het meest geschikt is voor uw particuliere woning of uw bedrijf. Zodra we een concreet voorstel hebben, stellen we een correcte prijs/kwaliteitsverhouding voor.

Heeft u vragen over uw netwerk en netwerkbekabeling of algemene vragen rond elektriciteitswerken? Aarzel niet om ons te contacteren. Bekijk zeker ook onze pagina met realisaties.