Overslaan en naar de inhoud gaan

Elektriciteitswerken

Enkel met het beste materiaal

Voor de uitvoering van al uw elektriciteitswerken in en rond Vlaams-Brabant kan u een beroep doen op Elektro-Cox BVBA, specialist in elektrische installaties. Om aan al de wensen van onze klanten optimaal te kunnen beantwoorden, werken we enkel met kwalitatief materiaal van Niko, Bticino, Schneider, Legrand, Hager, Vynckier en andere marktleiders.

Ook voor al uw verlichtingsprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor relighting-projecten met LED-armaturen, RGB LED met DMX-sturing, indirecte verlichting met LED-strips, inrichting van winkelruimtes en meer.

Een voorstel op maat

Voordat we aan de elektriciteitswerken beginnen, luisteren we aandachtig naar uw wensen. Op basis daarvan krijgt u een voorstel op maat. Daarnaast brengen we ook nieuwe ideeƫn naar voren. Zo komen we samen tot een mooi resultaat.

Verder hebben we ook ervaring in de aanleg van datanetwerken voor bedrijven, afmonteren van data racks, UTP cat5 en cat6. Voice over IP netwerken, glasvezelbekabelingā€¦

Samen met de klant bekijken we welke bekabeling het meest geschikt is. Hierbij stellen we altijd een correcte prijs/kwaliteitsverhouding voor. Zo brengen we al uw elektriciteitswerken in de regio van Vlaams-Brabant tot een goed einde, terwijl het voor u betaalbaar blijft.