Overslaan en naar de inhoud gaan

Domotica

De sleutel tot energiezuinig elektriciteitsverbruik

Domoticasystemen staan nu al centraal in onze huidige, moderne woningen. Maar ook in de toekomst zal domotica een steeds belangrijkere rol beginnen te spelen.

Slimme domoticasystemen staan niet alleen in voor uw comfort, ze zijn ook de sleutel tot een energiezuinig elektriciteitsverbruik. Dankzij hun modulaire opbouw kan u werken volgens uw eigen budget. Wenst u later nog extra functies? Elektro-Cox past uitbreidingen aan uw domoticasysteem snel en grondig toe.

Voordelen van domoticasystemen

De voordelen van domoticasystemen zijn ontelbaar. Alles aan? Alles uit? Met één druk op de knop wordt dat mogelijk. Andere mogelijkheden zijn sturing via smartphone of tablet, sturing van verwarming, koppeling met het alarmsysteem en de ventilatie, enzovoort.

Nico Home Control

Elektro-Cox BVBA is erkend Niko Home Control-installateur. Bij ons kunt u terecht voor het enige domoticasysteem op de markt waar de focus echt op het energiezuinige aspect ligt, zonder te moeten inboeten aan mogelijkheden of comfort.

Meer info over het Niko Home Control-systeem vindt u hier.

Universeel protocol

Daarnaast werken we bij Elektro-Cox ook met de wereldwijde domoticastandaard EIB/KNX. Hierdoor blijft u volledig ongebonden en vrij om uw domotica-installatie te kiezen. Honderden verschillende fabrikanten werken allemaal volgens het KNX-protocol. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig: van IP-videofoon-integratie over visualisatie via een KNX-server tot koppeling van home entertainment, .... U kan het nauwelijks bedenken of via het EIB/KNX-domoticasysteem is het mogelijk.

Meer info over KNX-domoticasystemen kan u via deze link terugvinden.