Overslaan en naar de inhoud gaan

Camerabewaking

Een camerabewakingssysteem is de meest gekozen manier van beveiliging. Zo’n systeem is uitermate geschikt voor de opsporing of detectie van inbraken, diefstallen en vandalisme.

Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom zijn goede bewakingscamera’s en de positie van uw camera's zeer belangrijk. Alleen zo kan u ongewenste activiteiten waarnemen en achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.

De installatie van een camerabewakingssysteem geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privéwoning, winkel of bedrijf.

Camerabewaking is fiscaal voordelig voor bedrijven

Wist u bovendien dat u kan genieten van een fiscaal voordeel voor uw bedrijf bij de investering in de plaatsing van camera's die uitgerust zijn met een registratiesysteem? Ook heeft u recht op een belastingvermindering bij de plaatsing van een camerabewakingssysteem in uw woning. Meer info hierover vindt u hier: fiscaal voordeel (bron).

Wil u meer weten over security of bent u op zoek naar een branddetectiesysteem om uw woning of bedrijf mee te beveiligen? Ook dan kan u bij ons terecht. Aarzel niet om ons te contacteren.

Meer info over Sefica IP camera’s vindt u hier.